Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Η βιαστική νύφη

Όσο καλά και  να έχει προετοιμάσει το γάμο της μια νύφη πάντα θα χει το άγχος της τελευταίας στιγμής! Δεν είναι τυχαίο που οι νύφες χάνουν ή παίρνουν βάρος την τελευταία εβδομάδα πριν από το γάμο... Γι αυτό άλλωστε η τελευταία πρόβα νυφικού γίνεται 2-3 ημέρες πριν να φορεθεί.

Photo by Sarah Wood Photography

Υπάρχουν τρόποι παρόλαυτα να μειώσετε το άγχος και το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής προετοιμάζοντας σωστά τα θέματα του γάμου. Ακόμα κι αν προετοιμάσετε ένα γάμο express σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αν έχετε βοήθεια από τους δικούς σας ή ένα επαγγελματία wedding planner. Εδώ θα βρεις μια λίστα με τα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την τέλεση του γάμου σας ώστε να μπορέσεις να αρχίσεις τη διαδικασία από τα βασικά.

Καλό για να μην έχεις τρέξιμο με αυτό να έχεις επιλέξει το νυφικό σου καιρό πριν το γάμο και να έχει προσυμφωνήσει για τις διαδικασίες αλλαγών και παράδοσης. Επίσης ξεκαθάρισε ποιος θα φέρει την νυφική ανθοδέσμη στο γαμπρό, ποιος θα πάει τα αυτοκίνητα για να στολιστούν και ποιος θα φροντίσει για τον ανθοστολισμού της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης.

Φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες, κανόνισε τα διαδικαστικά για να έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, κράτα μαζί σου μια λίστα με όλα τα τηλέφωνα των ανθρώπων που φροντίζουν πράγματα για το γάμο και τέλος δες εδώ μερικά tips για να είσαι μια ήρεμη και χαρούμενη νύφη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena