Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

H Τσέλσι Kλίντον και ο γάμος των εκατομμυρίων


Τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης έχουν τρελαθεί και όλοι δημιουργούν σενάρια καιρό τώρα για το λεγόμενο γάμο της χρονιάς, το γάμο της Τσέλσι Κλίντον με τον αγαπημένο της Μαρκ Μεζίνσκυ.




Η 30χρονη μοναχοκόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, παντρεύτηκε το Σάββατο 31-7-2010 τον 32χρονο χρηματιστή, εκλεκτό της καρδιάς σε μια τελετή πολλών εκατομμυρίων όπως λένε οι καλοθελητές.


Οι τετρακόσιοι περίπου εκλεκτοί καλεσμένοι του γάμου συγκεντρώθηκαν στο Rhinebeck, μια μικρή πόλη περίπου 150 χιλιόμετρα έξω από την Νέα Υόρκη για να παρευρεθούν στην τελετή. Μεταξύ τους διάσημοι της πολιτικής, του κινηματογράφου και άλλες προσωπικότητες των ΗΠΑ όπως οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Μαντλήν Ολμπράιτ.


Η  Τσέλσι Κλίντον φορούσε ένα υπέροχο στράπλες νυφικό σχεδιασμένο από τη Vera Wang, η οποία επίσης παρευρέθηκε στο γάμο, με κεντημένο ζωνάρι στη μέση. Η Τσέλσι και ο Μαρκ γνωρίστηκαν στην Ουάσινγκτον και ήρθαν πιο κοντά όταν και οι δυο φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο Stanford. Αρραβωνιάστηκαν το Νοέμβριο του 2009 μετά από 4 χρόνια σχέσης την οποία κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το συνολικό κόστος του γάμου ανήλθε σε 3 έως 5 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο ο στολισμός με λουλούδια κόστισε, σύμφωνα με το NBC, 500.000 δολάρια και τα συστήματα κλιματισμού 600.000 δολάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena