Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Αντώνης Σρόιτερ - Δήμητρα Αιγινίτη: έτοιμοι για το γάμο στις 24 Ιουλίου στη Σαντορίνη


Στις 24 Ιουλίου, μέρα Σάββατο, θα γίνει ο γάμος του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη στη Σαντορίνη. Το νυφικό της  Δήμητρας υπογράφει ο οίκος Kathy Heyndels και θα είναι ρομαντικό, αλλά και διακριτικό. Άλλωστε η Δήμητρα ποτέ δεν υπερβάλλει στο ντύσιμο της.

Οι δύο δημοσιογράφοι επέλεξαν το αγαπημένο νησί της Δήμητρας ως το πιο ρομαντικό σκηνικό για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Άνθρωποι χαμηλών τόνων δεν επιθυμούν κοσμικότητες και γι΄αυτό έχουν καλέσει φίλους, κάποιους συναδέλφους και βέβαια τους συγγενείς να παρευρεθούν στην τελετή και στο πάρτι που θα γίνει σε παραλία του νησιού.΄

Και οι δύο δεν επιδιώκουν τη δημοσιότητα και γι΄αυτό δεν θα περιμένετε πολλά ρεπορτάζ σε περιοδικά και κανάλια, παρά το επάγγελμα τους. Ήρεμοι, ψύχραιμοι αποφεύγουν να μιλάνε για τα προσωπικά τους και όταν το κάνουν προσέχουν πολύ τι λένε.


Η αγάπη για την ενημέρωση και το κυνήγι της είδησης έφερε τους δύο συναδέλφους κοντά. Δουλεύοντας στο ίδιο μέσο, την εφημερίδα ανακάλυψαν ότι ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλο.

Πηγή : Το Blog των Κυριών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena