Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Τα προσκλητήρια γάμου που διαλέξαμε

Σας έχω ήδη πει για νυφικά παπούτσια που διάλεξα,και για να νυφικά που μου άρεσαν,αλλά πριν από τα παπούτσια και μετά το νυφικό ήταν τα προσκλητήρια γάμου. Τα προσκλητήρια γάμου που επιλέξαμε για το γάμο ήταν μάλλον απλά και λιτά,με καλή ποιότητα χαρτιού, σε στυλ κάρτας που είχε και ασορτί φάκελο. Συγκεκριμένα ένα σχέδιο της γνωστής εταιρίας Καβαλιέρος.

Επέλεξα χρώμα μπεζ στο χαρτί με γράμματα blue black κοντά στο μαύρο. Χρησιμοποιήθηκαν 2 διαφορετικές γραμματοσειρές για τα προσκλητήρια γάμου, μια απλή και ευανάγνωστη για το κυρίως κείμενο της πρόσκλησης, το οποίο ήταν επίσης λιτό, και μια καλλιτεχνική για τα μονογράμματά μας στην κορυφή και τα ονόματα μας στο κέντρο της πρόσκλησης. ( Πώς είναι η δική σας πρόσκληση ? )



Πριν ακόμα καταλήξω στα τυπωμένα προσκλητήρια γάμου βέβαια είχα κατασκευάσει μια πρόσκληση στο photoshop, την οποία ανέβασα στο site που έφτιαξα για το γάμο μας. Κύριος σκοπό του site ήταν να ενημερωθούν οι καλεσμένοι μας από άλλες πόλεις για τις λεπτομέρειες του γάμου και να βρουν χάρτες. Επίσης χρησίμεψε στα πλαίσια του green attitude, καθώς σε κάποιους στενούς ή μακρινούς (σε απόσταση) φίλους στείλαμε ηλεκτρονικό προσκλητήριο.

Σχετικά άρθρα :

Κείμενα για προσκλητήρια γάμου - Λιτά, καλεί το ζευγάρι


Προσκλητήρια Γάμου - 5 Νέες τάσεις για το 2010

Προσκλητήρια Γάμου – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα διαφορετικά στυλ

Κείμενα για προσκλητήρια γάμου - Λιτά, καλεί το ζευγάρι και οι γονείς




Τα χρώματα του site βασίστηκαν στα χρώματα της φωτογραφίας που έχω διαλέξει και όχι στα χρώματα του γάμου. Πως σας φαίνεται η ιδέα του site για το γάμο? Θα φτιάξετε/ φτιάχνατε εσείς για το δικό σας?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena