Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αξεσουάρ για τα μαλλιά : Τιάρα - yes or no?

Όσο καιρό έψαχνα για το νυφικό παρατηρούσα ότι στα καταστήματα με νυφικά είχαν εντός από τα φορέματα και διάφορα αξεσουάρ μεταξύ των οποίων και τιάρες. Χρόνια έχω να δω μια νύφη να φοράει τιάρα. Το look μου φαίνεται τελείως ξεπερασμένο και ψεύτικο παρόλο που υπάρχει ακόμα κάποιο κοινό που ονειρεύετε να φορέσει τιάρα-στέμμα στο γάμο, όπως οι Μπάρμπι που έπαιζε μικρή. Προσωπικά πιστεύω πως οι τιάρες είναι καλύτερα να μείνουν στα κεφάλια των Μπάρμπι ή των κοριτσιών που παίρνουν τίτλο στα καλλιστεία.

Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ιδέες για να στολίσετε τα μαλλιά σας με πρώτη και καλύτερη, και πολύ καλοκαιρινή, τα φυσικά λουλούδια. Δίνουν αυτόματα φρεσκάδα και κομψότητα στην εμφάνιση της νύφης.



Μια άλλη εξαιρετική ιδέα που είδα ψάχνοντας στο etsy είναι μια κεντημένη τρέσα πάνω σε σατέν κορδέλα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να στολίσει τα μαλλιά ή για να κεντηθεί πάνω στο νυφικό. Είναι όμορφη, κομψή, διακριτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχει μια νύφη ένα υπέροχο αρχαιοελληνικό χτένισμα στα μαλλιά της, που είναι πολύ στη μόδα.











Εντυπώσεις?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena