Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η Καλομοίρα προετοιμάζεται για το γάμο της!



Η γλυκύτατη Καλομοίρα άρχισε να μετρά τις μέρες αντίστροφα, αφού έχουν απομείνει πολύ λίγες μέχρι την ημέρα του γάμου της. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν σταματά λεπτό  τις προετοιμασίες για το γάμο της, παρόλο που έχει αρπάξει ένα μικρό κρύωμα.

Η νεαρή τραγουδίστρια που σε λίγες μέρες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο Μπουσάλη σε μια ρομαντική τελετή, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ετοιμάζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την λαμπερή τελετή. Η Καλομοίρα αποφάσισε πως αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της θα φορέσει το νυφικό που έχουν επιμεληθεί οι MI-RO, ενώ τα δυο ζευγάρια peep-toes που θα φορέσει στην τελετή και στη δεξίωση είναι δημιουργία του Δούκα Χατζηδούκα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο “Stylista”, oι peep-toe γόβες που η Καλομοίρα θα φορέσει στη γαμήλια τελετή θα έχουν πανύψηλα τακούνια και πλατφόρμα μπροστά. Θα είναι από λευκό δέρμα λουστρίνι, θα έχουν λεπτομέρεια από σατέν στο ντεκολτέ και στα δάχτυλα και φούξια γκλος γυαλιστερό τακούνι. Όσο για το παπούτσι της δεξίωσης που θα ακολουθήσει, θα είναι η φούξια peep- toe γόβα.

 Ο στυλίστας της Καλομοίρας, Κώστα Ζήσης, είπε πως "η Καλομοίρα είναι ευχαριστημένη με τα παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα γιατί έχουν πολύ ψηλό τακούνι αλλά είναι άνετα και στο περπάτημα και στο χορό". Όσο  για το φούξια χρώμα η εξήγηση είναι μια είναι το αγαπημένο χρώμα της Καλομοίρας. Το φούξια χρώμα θα είναι το κεντρικό concept, το χρωματικό theme του γάμου. “Το φούξια θα βρίσκεται παντού και στο look των παράνυφων", αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Πηγή : sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena