Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Savoir - Vivre για τα αρώματα

Μιλώντας για τα πάθη των γυναικών, τα αντικείμενα στα οποία δε μπορούν να αντισταθούν αλλά και για ένα θέμα πολύ σημαντικό για τις νύφες, το άρωμα που τα επιλέξουν για τη μέρα του γάμου, σας δίνω μια σειρά από tips σχετικά με το savoir vivre των αρωμάτων. Απολαύστε!

• To άρωμα που χρησιμοποιείς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι προτιμότερες ευωδιές είναι οι απαλές Eau de Toilette και Eau fraîche, όμως κατά την διάρκεια του χειμώνα καταλληλότερες είναι οι πιο δυνατές συνθέσεις (πχ. έντονες ανατολίτικές ή λουλουδάτες ευωδιές).

• Στην δουλειά να προτιμάς απαλά αρώματα όπως λουλουδάτα – υδάτινα ή λουλουδάτα – φρουτώδη, το βράδυ ταιριάζουν οι έντονες ευωδιές και τέλος για το σπορ ντύσιμο οι πιο κατάλληλες είναι οι ζωηρές νότες εσπεριδοειδών.

• Η ποσότητα του αρώματος που βάζεις έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Θυμήσου, ότι το αγαπημένο σου άρωμα δεν χρειάζεται να είναι αρεστό στους άλλους – προσπάθησε, λοιπόν να μην υπερβάλεις στην ποσότητα που ψεκάζεις (ειδικά, όταν πηγαίνεις στην δουλειά).

• Πηγαίνοντας στην ονειρεμένη ερωτική συνάντηση χρησιμοποίησε άρωμα με pheromones – θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και sexy.

• Όλο και πιο συχνά οι γυναίκες χρησιμοποιούν αντρικά αρώματα, το οποίο είναι επιτρεπτό. Σε προτάσεις πολλών εταιριών μπορείς να βρεις αρώματα unisex, που προορίζονται για γυναίκες και για άντρες.

• Δεν πρέπει να αναμειγνύεις διάφορα αρώματα – από την ένωση διαφορετικών συνθέσεων δεν πρόκειται να δημιουργήσεις κάτι ευχάριστο. Προσπάθησε να επιλέγεις έτσι τα καλλυντικά σου ώστε οι αρωματικές νότες να ταιριάζουν μεταξύ τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να δημιουργήσεις την τέλεια αρμονία, το καλύτερο είναι να διαλέξεις ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων με την ίδια αρωματική νότα (πχ. αρώματα, λοσιόν σώματος , ζέλ για αφροντούς, κρέμα χεριών, και για τους άντρες – πχ. Eau de Parfum, roll-on και after shave).

• Τα προτεινόμενα σημεία για να βάζεις το άρωμα είναι αυτά που χτυπά ο σφυγμός – π.χ. το εσωτερικό των καρπών, λαιμός ή σβέρκο, πίσω από τους αγκώνες και τα γόνατα. Επίσης μπορείς να ψεκάσεις με το άρωμα σου τα ρούχα σου.
Μιλώντας για τα πάθη των γυναικών, τα αντικείμενα στα οποία δε μπορούν να αντισταθούν, αλλά και για ένα θέμα βασικό για τις νύφες την ημέρα του γάμου τους, το άρωμα που θα διαλέξουν σας δίνω μερικά tips για τα αρώματα. Α
• Ένας καλός τρόπος για να είσαι απαλά αρωματισμένος\η, είναι να ψεκάσεις το άρωμα σου στον αέρα δημιουργώντας ένα σύννεφο ευωδιάς και να κάνεις «μια βουτιά» σε αυτό. Αυτή η μέθοδος είναι περισσότερο αποτελεσματική σε περίπτωση που χρησιμοποιείς έντονα αρώματα.

• Εάν θέλεις τα μαλλιά σου να μοσχοβολούν, μην τα ψεκάζεις με κανονικό άρωμα αλλά επίλεξε άρωμα που προορίζεται για τα μαλλιά. Το απλό άρωμα μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση των μαλλιών ή να τα κολλήσει, ενώ το άρωμα μαλλιών κάνει τα μαλλιά σου όχι μόνο να μοσχοβολούν αλλά και να φαίνονται λαμπερά και όμορφα.

• Ποτέ μην τρίψεις τα σημεία στα οποία βάζεις άρωμα. Τρίβοντας το δέρμα με το άρωμα μπορεί να ερεθίσεις το δέρμα, χωρίς να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν αυτό που θέλεις είναι να απλώσεις το άρωμα σε μεγαλύτερη επιφάνεια στο σώμα σου και το δέρμα σου να είναι απαλό και να μοσχοβολά, χρησιμοποίησε αρωματική λοσιόν και αν θέλεις πρόσθεσε άρωμα στα σημεία που συνηθίζεις.

• Όταν χρησιμοποιείς το ίδιο άρωμα για μεγάλη χρονική διάρκεια, σταματάς να το απολαμβάνεις διότι η δική σου αίσθηση όσφρησης πρόλαβε να το συνηθίσει. Αυτό είναι σημάδι ότι πρέπει να αλλάξεις το άρωμα σου.

• Εάν θέλεις να προσφέρεις σε κάποιον άρωμα, βεβαιώσου ποιό θα του προκαλέσει χαρά (ρώτα διακριτικά τους φίλους του ή έλεγξε τι άρωμα βρίσκεται στο μπάνιο του). Μην ακολουθείς μόνο τις δικές σου προτιμήσεις – αφού στην ουσία θέλεις να τον ευχαριστήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena