Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Φωτογραφίες από το γάμο της Καλομοίρας

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της έζησε χθες η Καλομοίρα Σαράντη, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπούσαλη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου στο Long Island. Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος, αφού τα παιδιά ήθελαν να κρατήσουν όλα τα έθιμα του τόπου τους. Η Καλομοίρα ετοιμάστηκε στο πατρικό της σπίτι, όπου όλη την επιμέλεια την είχε ο καλός της φίλος και makeup up artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

Την Καλομοίρα την συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της και την παρέδωσε εμφανώς συγκινημένος, αλλά πολύ χαρούμενος, στον γαμπρό.

Μετά το μυστήριο οι 500 περίπου καλεσμένοι, βρέθηκαν στην δεξίωση που ακολούθησε.

Να ζήσουνε και να είναι ευτυχισμένοι.

Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, η Καλομοίρα, επέλεξε μία ρομαντική δημιουργία των Mi-Ro, oι οποίο ανέλαβαν να της φτιάξουν ένα φόρεμα που θυμίζει παραμύθι. Και όπως φαίνεται, τα κατάφεραν. Το νυφικό ήταν μακρύ και παραδοσιακό στην εκκλησία, ωστόσο στο γλέντι μετατράπηκε σε... μίνι.

Τα παπούτσια της είχαν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ το hairstyling και το make-up ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε να εκμεταλλευτεί όλο το μήκος των μαλλιών της σε ένα αριστοκρατικό σινιόν.

Η τραγουδίστρια έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου. Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι συγγενείς της Καλομοίρας και κυρίως η μητέρα και ο πατέρας της. Στην εκκλησία δάκρυσε ο Γιώργος και όχι η Καλομοίρα (!!!). Μάλιστα, δεν σταμάτησε να λέει σε όλους ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον παραδοσιακό γάμο της Καλομοίρας
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena