Η προβα του καλυτερου γαμου γινεται εδω!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χωρίζει η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου με τον σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από εννέα χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Το διαζύγιο τους είναι ήδη σε διαδικασία έκδοσης όπως δηλώνει ο σύζυγός της.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για επικριτικά σχόλια. Αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας, καθώς τόσο η Ελλη Κοκκίνου όσο και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι χαμηλών τόνων.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όταν εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ήταν για πολλά χρόνια αχώριστοι, μέχρι που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2007. Ο γάμος τους έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου ∆ιονυσίου, µέσα στο Island, µε θέα το απέραντο γαλάζιο, ένα ονειρικό τοπίο µε φόντο το ηλιοβασίλεµα. Η Έλλη για το γάμο της διάλεξε ένα µακρύ στράπλες νυφικό µε µοβ κορδέλα, από τη Vera Wang (το µοβ ήταν και το χρώµα που κυριάρχησε στο γάµο), ενώ ο γαµπρός, µου είπαν, φορούσε κοστούµι Valentino, που το είχε διαλέξει µαζί µε την Έλλη.
Η γέννηση του μικρού Αλέξανδρου τον Μάιο του 2008 έκανε το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τότε πως η ζωή σαν παραμύθι θα τελείωνε κάποια στιγμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© Prova Gamou, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena